The Best HVAC Brands for Every Budget in 2021

De beste opties voor HVAC-merken

Foto: depositphotos.com

Of het nu gaat om een ​​airconditioner, oven, luchtbehandelingskast of alle drie, het vervangen van een HVAC-systeem voor thuis is een grote investering, wat het kiezen van het juiste merk koel- en verwarmingsoplossingen des te belangrijker maakt.

Er zijn veel gerenommeerde HVAC-fabrikanten om uit te kiezen, waarvan er vele al 100 jaar of langer bestaan. Het kiezen van het juiste merk kan een uitdaging zijn. Deze gids kan helpen om dat besluitvormingsproces een beetje gemakkelijker te maken door enkele van de topmerken die momenteel op de markt zijn te bekijken. Dit zijn merken die voorop lopen op het gebied van HVAC-technologie en een reputatie hebben op het gebied van de productie van efficiënte en duurzame airconditioners, ovens en warmtepompen.

Foto: depositphotos.com

Foto: trane.com

Bekend om: Trane wordt algemeen beschouwd als een van de marktleiders op het gebied van HVAC-apparaten voor thuisgebruik en staat hoog aangeschreven als het gaat om prestaties en duurzaamheid.
Bewerkers keuze: Met ComfortLink II-technologie, die een netwerk van sensoren gebruikt om de temperatuur in verschillende delen van een huis te optimaliseren, Trane XV-20i TruComfort belichaamt het vermogen van het bedrijf om geavanceerde HVAC-technologie in zijn producten te integreren.

Misschien wel het grootste verkoopargument voor Trane is het feit dat zijn koelmachines verantwoordelijk zijn voor het op een draaglijke temperatuur houden van de Kanaaltunnel, de treinroute die onder het Engelse Kanaal door loopt tussen het VK en Frankrijk, wat bewijst dat het letterlijk “moeilijk te stoppen is”. een Trane.” In zijn meer dan 135-jarige bestaan ​​heeft het in Ierland gevestigde Trane een reputatie opgebouwd voor het bouwen van enkele van de meest betrouwbare en efficiënte HVAC-systemen. Het bedrijf verdient consequent enkele van de hoogste betrouwbaarheidsbeoordelingen van elk merk in de branche.

Trane is ook een van de weinige HVAC-bedrijven die hun units niet in productlijnen verkoopt. In plaats daarvan presenteert het producten met productnummers, wat gemakkelijker kan zijn voor aannemers, maar moeilijker voor consumenten om te volgen. Wat in die productnummers verborgen is, is dat Trane AC-units hogere SEER-classificaties (Seasonal Energy Efficiency Ratio) hebben dan de meeste fabrikanten. Trane is ook een van de duurste merken.

De beste optie voor HVAC-merken: Rheem

Foto: rheem.com

Bekend om: Rheem produceert enkele van de meest energiezuinige warmtepompcombinaties voor airconditioning op de markt.
Bewerkers keuze: Met hun gebruik van een compressor met variabele snelheid die SEER-waarden van meer dan 20 produceert, is Rheem’s Prestige lijn van airconditioners is een bewijs van het vermogen van het bedrijf om efficiënte HVAC-apparaten te maken.

Rheem, dat bijna 100 jaar geleden van start ging, is gevestigd in Atlanta en is een van de grootste leveranciers van warmwaterboilers, boilers en HVAC-systemen. Hoewel Rheem misschien niet zo’n goede reputatie heeft op het gebied van duurzaamheid als zijn rivaal Trane, behoort het bedrijf nog steeds tot de top als het gaat om het produceren van betrouwbare gecombineerde warmtepomp- en airconditioningunits.

Waar Rheem echt uitblinkt, is met energie-efficiëntie, op of dichtbij de top in dat gebied. Het bedrijf produceert enkele van de beste AC-compressoren, waardoor de koelingskosten laag blijven. Rheem HVAC-units zijn aanzienlijk betaalbaarder dan Trane, waardoor het een goede optie is voor mensen met een niet groot budget.

De beste optie voor HVAC-merken: Lennox

Foto: lennox.com

Bekend om: Met een aantal van de meest geavanceerde technologie in de branche heeft Lennox een reputatie opgebouwd voor het produceren van HVAC-units die efficiënt en stil werken.
Bewerkers keuze: De SL28XCV dient als een goed voorbeeld van het vermogen van Lennox om te innoveren met technologieën die efficiëntie toevoegen.

Lennox, een van de oudste HVAC-merken in het land, werd gelanceerd toen oprichter Dave Lennox in 1895 patent had op de eerste geklonken stalen oven. Het bedrijf voegde airconditioners toe in 1952. De HVAC-units van het in Dallas gevestigde bedrijf beschikken over een aantal van de meest geavanceerde technologie in de bedrijf. Hoogwaardige AC-units uit de Lennox Elite-serie passen de koeling automatisch aan op basis van metingen van klimaatsensoren die in de unit zijn ingebouwd, en sommige kunnen op zonne-energie werken met Lennox’ SunSource-technologie.

De gasovens van het bedrijf kunnen automatisch de motorsnelheden en de vlamgrootte aanpassen om zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor tot 33 procent op de verwarmingskosten wordt bespaard. Lennox HVAC-systemen hebben ook de reputatie een van de stilste op de markt te zijn.

De beste optie voor HVAC-merken: York

Foto: york.com

Bekend om: De reputatie van het bedrijf op het gebied van HVAC-systemen voor woningen wordt ondersteund door de commerciële kant van het bedrijf, dat wordt gebruikt in belangrijke monumenten.
Bewerkers keuze: De YXT, met zijn betaalbare prijs en Energy Star-classificatie, is een goed voorbeeld van de waarde die York biedt met zijn HVAC-systemen.

De bijna 150 jaar oude York, gevestigd in York, Pennsylvania, begon met het produceren van ijsmachines voordat hij een van ‘s werelds eerste airconditioningfabrikanten werd. Het bedrijf wordt gecrediteerd voor het koelen van het eerste gebouw met airconditioning en dient als de voorkeursairconditioner voor verschillende belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het Sydney Opera House, het US Capitol Building en het Empire State Building.

York biedt drie productlijnen voor ovens, maar is misschien het best bekend om zijn LX-serie, een van de meer betaalbare ovens met een Energy Star-classificatie op de markt. De high-end Affinity-lijn van AC-units van het bedrijf staat op de Energy Star-lijst van de meest energiezuinige airconditioners van 2021 met een SEER-classificatie van 20.

De beste optie voor HVAC-merken: Ruud

Foto: ruud.com

Bekend om: De ovens en airconditioners van Ruud zijn betaalbaar en hebben een ruim ontwerp waardoor ze gemakkelijker (en goedkoper) te onderhouden zijn.
Bewerkers keuze: Deze Ruud 2,5 ton RA14 Achiever-serie airconditioner laat zien dat Ruud kwaliteit kan bieden tegen een lage prijs.

Ruud begon in de jaren 1880 met de productie van enkele van de eerste automatische boilers voordat hij in de jaren vijftig HVAC-systemen toevoegde. Tegenwoordig is het in Atlanta gevestigde bedrijf een dochteronderneming van Rheem en biedt het verwarmings- en koelsystemen aan via zijn Ultra-, Achiever- en Value-lijnen. De high-end Ultra-airconditioners van het bedrijf leveren een indrukwekkende 19,5 SEER aan de bovenkant. De Value-serie biedt ondertussen een betrouwbare optie aan de onderkant van de prijsschaal en produceert enkele van de meest betaalbare gasovens en airconditioners op de markt.

Ruud heeft ook een solide reputatie voor het produceren van betrouwbare systemen met ontwerpen die de interne onderdelen toegankelijker maken, wat betekent dat het onderhoud ervan eenvoudiger, sneller en goedkoper is.

De beste optie voor HVAC-merken: Amana

Foto: amana-hac.com

Bekend om: Door de veranderende technologie worden de ovens veiliger en duurzamer.
Bewerkers keuze: De AMVM97 gasoven kenmerken de geavanceerde warmtewisselaartechnologie waar Amana in de industrie bekend om is geworden.

Opgericht als Amana koelkast in 1934, is Amana misschien beter bekend om zijn vaatwassers en koelkasten. Het bedrijf verkocht zijn apparatenlijn echter meer dan 25 jaar geleden aan Maytag, maar blijft centrale airconditioningunits en warmtepompen produceren.

Amana’s HVAC SEER-classificaties zijn niet zo hoog als die van andere merken, maar het gebruikt wel een aantal indrukwekkende technologie. De warmtewisseling van een oven is een integraal onderdeel dat typisch het einde van de levensduur van een oven aangeeft wanneer deze barst. Amana veranderde de industrie toen het een roestvrijstalen Million-Air-warmtewisselaar ontwikkelde met een levenslange garantie. Die vooruitgang in technologie zette een nieuwe standaard voor duurzaamheid in de industrie en maakte van Amana een van de meer innovatieve HVAC-fabrikanten.

De beste optie voor HVAC-merken: HEIL

Foto: heil-hvac.com

Bekend om: Heil onderscheidt zich met bedieningselementen die gebruikmaken van de allernieuwste Wi-Fi-technologie.
Bewerkers keuze: De vijftraps compressor en het draadloze communicatiebesturingssysteem op Heil’s HVA9 airconditioner demonstreren het hoge niveau van efficiëntie dat Heil’s HVAC-systemen bieden.

Heil werd in 1929 in Milwaukee opgericht en was jarenlang leverancier van HVAC-producten aan Sears. Na een reeks overnames door de jaren heen kwam Heil in handen van HVAC-gigant Carrier. Vandaag de dag blijven de productlijnen van Heil gas- en olieovens, airconditioners en warmtepompen omvatten.

De hoogwaardige Ion-ovens van het bedrijf staan ​​bekend om hun uitstekende warmteoverdracht, waardoor ze efficiënter zijn en het bedrijf een sterke reputatie heeft op het gebied van efficiëntie. Het bedrijf gebruikt ook zijn energiezuinige Ion System Control om heen en weer te communiceren tussen de thermostaat en de HVAC-eenheid en beschikt over Wi-Fi-mogelijkheden, waardoor het een van de meer technologisch geavanceerde namen op de markt is.

De beste optie voor HVAC-merken: Bryant

Foto: bryant.com

Bekend om: Het bedrijf produceert enkele van de meest efficiënte ovens en enkele van de stilste airconditioners.
Bewerkers keuze: De efficiëntie van 98,3 procent hiervan Evolutie gasoven belichaamt de Bryant-productlijn.

Bryant, opgericht in 1904 in Cleveland, was een van de grootste gasketelbedrijven in het begin van de 20e eeuw voordat hij een reeks overnames doormaakte. Het bedrijf is nu gevestigd in Indianapolis en opereert momenteel als een dochteronderneming van United Technologies Company (UTC), dat het in 1979 heeft overgenomen.

Hoewel het bedrijf drie productlijnen van HVAC-systemen op de markt brengt, is het misschien het best bekend om zijn Evolution-serie ovens, die een van de hoogste beoordelingen in de branche heeft voor de hoeveelheid warmte die het produceert voor elke dollar verbruikte brandstof. Deze units kunnen outputs tot 20 SEER bereiken. De airconditioners behoren tot de stilste in de branche, dankzij de geluidsdempende functie AeroQuiet System II.

De beste optie voor HVAC-merken: Carrier

Foto: homedepot.com

Bekend om: De uitvinder van airconditioning is een van de grootste en bekendste HVAC-fabrikanten van het land.
Bewerkers keuze: Met zijn 21 SEER rating, Carrier’s Infinity airconditioner laat zien hoe de uitvinder van airconditioning aan de top van de markt blijft opereren.

Carrier, een van de bekendere merken in de HVAC-industrie, werd opgericht door Willis Carrier, die in 1902 de moderne airconditioner uitvond. Carrier, een van de vele HVAC-fabrikanten die eigendom zijn van United Technologies Corporation (UTC), is een van de leiders in niet alleen airconditioners, maar ook gasovens en warmtepompen.

Carrier blijft een innovator, wat duidelijk blijkt uit zijn tweetraps airconditioners die een hoog rendement bieden en een SEER-classificatie tot 21 hebben. Hoewel de topproducten van Carrier tot de duurste op de markt behoren, is het bedrijf ook een armatuur aan de onderkant dankzij de efficiënte en betaalbare Comfort-serie.

De beste optie voor HVAC-merken: Goodman

Foto: goodmanmfg.com

Bekend om: Het bedrijf staat bekend om zijn ontwerpkenmerken die de duurzaamheid van zijn HVAC-systemen voor woningen verbeteren.
Bewerkers keuze: De Comfort Bridge-technologie in het topsegment van Goodman GVXC20 split-airconditioner, die maar liefst 24,5 SEER heeft, demonstreert het hoge efficiëntievermogen van de airconditioner.

Hoewel Goodman bijna 50 jaar oud is, is het eigenlijk een van de jongere HVAC-merken op de markt. Het bedrijf, dat ook eigenaar is van Amana HVAC-systemen, brengt een groot aantal verwarmings- en koelsystemen uit.

De HVAC-systemen van het bedrijf staan ​​bekend om hun solide constructie en innovaties in duurzaamheid. Ze omvatten spoelbeschermers om de unit te beschermen tegen vuil veroorzaakt door grasmaaiers en andere potentiële bedreigingen, en speciale filters voorkomen dat vuil het systeem binnendringt. Die kwaliteitsconstructie vertaalt zich ook in de ovens, die een duurzame stalen warmtewisselaar en een ventilator met meerdere snelheden hebben die efficiëntie toevoegt terwijl het geluidsniveau van de unit laag blijft.

Comments are closed.